Livingston Football Club in Scotland has maximized its stadium’s ‘dead’ space in an impressively lateral project, involving filling in along one side of the underneath of their stands and turning the void space into a club, known as The Power Station. Photos: Louise Stickland Sound and lighting installers The Scan Warehouse supplied the technical infrastructure and produced the lighting design, choosing extensively from the Robe and Studio Due ranges of lighting fixtures, all of which ...

General Admission

This content is free to access as a registered user on livedesignonline.com

Why register for livedesignonline.com? It's simple and free, and here is what you get:

  • Daily original news covering the latest in entertainment design and technology
  • Features on the latest industry trends
  • Insights from thought leaders in the industry
  • The ability to view both pay-per-view and free recorded sessions from our live events including Master Classes, LDI and Envision

 

Already registered? here.